Cikkszám: Megnevezés:
Termékleírás: Készleten:
min.
Listaár:  
- Ft
 
EMBLÉMÁZÁSI MÓDOK :
Tampon
Transzfer
Szita
Kerámia
Gravír
3D
Dombor
Hímzés
Vinly matrica
Epoxy matrica
Szublimáció
UV nyomtatás
Vision film
Digitális papírbetét
MÁRKÁK :
André Philippe
Antonio Miro
Alexluca
Pierre Cardin
Guriatti
Chili
Pertegaz
TOVÁBBI SZŰRÉSI LEHETŐSÉGEK :
Új
BIG SALE
COOL
COOL Brands
COLORCODE :
C00
C01
C02
C02V
C03
C04
C04V
C05
C05A
C05V
C06
C06A
C06V
C07
C08
C09
C10
C12
C13
C21
C22
C22A
C22V
C23
C24
C25
C25A
C26
C27
C28
C30
C63
C63V
C64
C65
C66
C71
C72
C73
C74
C77
C77V
C78
C79
C80
C81
C82
C84
C91
C93
C94
C95
C96
C98
C99
transparent
color
Search
Keresés
Kérjük jelentkezzen be vagy kérje kapcsolattartójától a modul használatát.
kosár regisztráció | jelszó emlékeztető
Ok
Ok
Részletes keresés
Nyelvek: HU | EN | DE
Termékek
Rólunk
Big Sale
BE CREATIVE
Katalógusok
Emblémázás
Márkák
Kapcsolat
Szolgáltatások
Karrier
Márkák

Minden pillanat számít! Az André Philippe stílus a nagyvilági metropolisok örömeire fogékony, dinamikus, aktív üzletember stílusa. Sportos, laza, fesztelen, ugyanakkor mértéktartó. Társaságban kitűnik, de nem feltűnőségével, hanem tökéletes harmonikusságával, a helyzethez és az alkalomhoz való megfelelőségével. Magabiztos bármely szituációban. Az André Philippe márkatermékek tervezése és előállítása során különös gondot fordítanak a részletek megmunkálására, az odaillő, minőségi anyagok megválasztására. Ezt tükrözik a kizárólag természetes eredetű textíliák, a valódi pamut pólók, a valódi selyem nyakkendők és kendők, a valódi bőrből, dupla varrással készült tárcák, övek mellet az André Philippe kollekcióban található nemesacélból és igazi fémből készült írószerek is. André Philippe a forma-tartalom-forma elválaszthatatlan egységét hirdeti.

Antionio Miró egy igazán meghatározó márka a spanyol Divatiparágban. Nemzetközi figyelmét számos bemutatóval tettte szilárddá, mind Párizsban, Milánóban, New Yorkban vagy Tokióban, és a kollekciói a jól kiérdemlet presztizsen alapul, amely a személyes egyszerűséggével és tökéletességgel együttesen válik egésszé. A minimalista designer sikeressége az elegancián alapul.

Alexluca, a híres olasz designer kifejlesztett egy exkluzív ajándéktárgy kollekciót, gondolva a legigényesebb cégekre. Az Alexluca márkajelzés ezeket a termékeket még exkluzívabbá, különlegesebbé és designosabbá teszi, ezzel biztosítva a megajándékozott elégedettségét

Kevés olyan világhírű divattervező van, mint Maunel Pertegaz, aki számos elismertséget, díjat és jutalmat kapott eddigi munkássága alatt. Kitűnő tervezéseinél kijelenthetjük, hogy az elegancia szimbólikus megalkotója. Végtelen kerativitása és innovációs gondolkodása kihangsúlyozza egyéni stílusát.

Az Orizons márkatermék magas minőségű kollekciót kínál kiránduláshoz és szabadidős tevékenységhez egyaránt. A funkciónális és egyben design termékek tökéletes választás promóciós és arculati kampányokhoz.

Aspen az egyik legexkluzívabb üdülési célpont, amit a sztárok tettek naggyá - mindig is a hírességek üdülőhelye volt, főleg Hollywoodból jönnek ide - elvégre nem mindenki akar okvetlenül mindig újabb és újabb helyeket kipróbálni, amikor pihenni akar. Aspenről mindenki tudja, hogy kiválóak a sípályák, kiválóak az éttermek, ráadásul az itteniek már hozzászoktak a hírességekhez, hogy békén hagyják őket. Itt még lesifotósok sem nagyon vannak, itt nyugodtan lehet pihenni. Téli ruházati termékeinknek pont ezekért a stílusjegyekért választottuk az ASPEN nevet - csak egyszer kell kipróbálni, megbízható, minősége kiváló és állandó. Zavartalanul sportolhatsz benne, de akár formaruhaként is használhatod kollégáiddal. Egy különbség van csupán: az árkategória.

Főoldal Vásárlási útmutató Adatvédelmi nyilatkozat
ANDA Present Kft. © 2010